Drømmer du om å pusse opp badet ditt hjemme? Vi er totalleverandør av alle tjenester du trenger for nettopp dette.

Uansett om du planlegger et helt nytt baderom eller vurderer å pusse opp et eksisterende bad, er det viktig at resultatet oppfyller forventningene dine. Med et hav av muligheter hva gjelder design, materialer og oppsett, er vi behjelpelige med å finne de beste løsningene for deg.

RECO er totalleverandør

Fra planlegging til utføring – vi hjelper deg på hele reisen mot ditt drømmebad. Gjennom et eget kommunikasjonssystem, har du muligheten til å være delaktig og få innsyn i prosessen samt kommunisere med prosjektleder og utførende. Vi stiller strenge krav til våre underleverandører, og sørger for at arbeidet blir utført i samsvar med forskriftene. Når baderommet er ferdigstilt, vil du motta dokumentasjon på oppbygning, hvordan vedlikeholde det og hvem som har vært delaktig i prosjektet. Det gir deg som eier trygghet hva gjelder garantiordninger og vedlikeholdsrutiner.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring innen rehabilitering og oppgradering av bad og våtrom. Som leverandør av håndverktjenester for forsikringsbransjen, kommer vi borti mange feilbygde bad. Vi ser på det som lærdom – det andre gjør feil skal RECO gjøre rett.

Med over 220 medarbeidere i samtlige norske fylker, er vi et markedsdekkende selskap innen bygg- og skadeteknikk. I et marked som stadig er i endring, tilbyr vi korte beslutningsveier og store muligheter.

Tre gode råd

Som din lokale byggmester med hjerte for faget, deler vi gjerne de gode rådene!

Finn din stil: Liker du det urbane og rå, eller er stilen din mer landlig og organisk?

Vurder behovene dine: Har du bruk for to vasker, og hvor mye oppbevaringsplass trenger du?

Tenk på rengjøringen: Velg materialer og design som er lette å vedlikeholde.

Kilde: kvik.no

Vi hjelper deg med det du har behov for — akkurat når du trenger oss.