Gode håndverkere og snekkere er det ikke alltid like lett å finne. Bransjen har også et dårlig rykte på seg når det kommer til seine leveranser eller ferdigstilling av ulike prosjekter. Norske hjem har ofte behov for å få utført vedlikeholdsarbeid, som skiftning av tak eller bytting av kledning. Mange ønsker også å pusse opp for å øke verdien av boligen, eller bare få det litt triveligere rundt seg.

Uansett om du trenger å få byttet taket, satt opp nye postkasser og søppelskur, montert en markise eller kanskje endelig ferdigstille vinterhagedrømmen, kan RECO være til hjelp. Hos oss er du sikret dyktige fagfolk som alltid kommer presis, dokumenterer arbeidet de utfører med bilder, er løsningsorienterte, ansvarlige og ikke minst positive.

RECO vektlegger pris, kvalitet og å levere på avtalt tid. Vi er et landsdekkende tømmerfirma med bred erfaring og kunnskap fra skadebransjen. Samtidig utvikler vi oss også kontinuerlig når det kommer til teknologi, kompetanse og metodevalg. Vår struktur og våre målparametere er helt unike, og langt over gjennomsnittet.

Ta gjerne kontakt med oss, uansett om prosjektet ditt er stort eller lite. Vi hjelper deg gladelig!