Som et rom for velvære og egenpleie, er badet et av de viktigste rommene i hjemmet ditt. Å investere i et godt bad reduserer behovet for dyre reparasjoner i lang tid.

Vi er en totalleverandør av alle tjenester innen bad og våtrom. Det vil si at vi tilbyr alt fra oppgradering til oppbygging. Enten du ønsker et helt nytt bad eller bare vil pusse opp ditt eksisterende, har vi en løsning for deg.

Skal du bygge et nytt bad?

Mange ønsker å gjøre om badet til en oase. Det skal være tiltalende, moderne, men også funksjonelt. For å få akkurat det badet du drømmer om, er det beste å totalrenovere. Først hjelper vi deg med å kartlegge dine ønsker for det nye baderommet. For at vi skal oppfylle dine forventninger, kan det være fint at du avklarer visse ting på forhånd: hva din daglige rutine er, hvor mye lagringsplass du trenger, hvor mange som skal bruke badet, og hva du ikke liker med ditt nåværende bad. Det er et hav av muligheter innen design, materialer og oppsett. Vi hjelper deg med å sile ut de riktige valgene for dine behov. Etter en nøye kartlegging, kan vi sette i gang arbeidet med å rive ned og bygge opp. Vi er involvert i hele prosessen fra planlegging til oppbygging og ferdigstilling.

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bygge ditt drømmebad. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!