bygge bad
Bygge bad

Vi bygger ditt nye bad fra grunnen

Som et rom for velvære og egenpleie, er badet et av de viktigste rommene i hjemmet ditt. Å investere i et godt bad reduserer behovet for dyre reparasjoner i lang tid.

Vi er en totalleverandør av alle tjenester innen bad og våtrom. Det vil si at vi tilbyr alt fra oppgradering til oppbygging. Enten du ønsker et helt nytt bad eller bare vil pusse opp ditt eksisterende, har vi en løsning for deg.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bygge ditt drømmebad. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️