bygge bad
Bygge bad

Vi bygger ditt nye bad fra grunnen

Som et rom for velvære og egenpleie, er badet et av de viktigste rommene i hjemmet ditt. Å investere i et godt bad reduserer behovet for dyre reparasjoner i lang tid.

Vi er en totalleverandør av alle tjenester innen bad og våtrom. Det vil si at vi tilbyr alt fra oppgradering til oppbygging. Enten du ønsker et helt nytt bad eller bare vil pusse opp ditt eksisterende, har vi en løsning for deg.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bygge ditt drømmebad. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!
Vi har vel alle opplevd uønskede mengder støy i hjemmet. Det er heldigvis grep du kan ta for å redusere lydnivået, uten at noen trenger å liste seg på tærne. Lydisolerende plater er en av de enkleste måtene å forbedre lydmiljøet på. Les hele saken på reco.no
Denne uken har ungdomsskoleelev Isak fått prøve seg som tømrer i RECO i Trondheim. Vi håper PRYO-uka har vært lærerik og at yrket falt i smak.
Det er ikke bare avdelingen vår i Bergen som kan skryte av nye ID. Buzz-biler! Avdelingen vår i Bodø har også oppgradert sine arbeidsbiler denne våren.