Uteområdet til boligen din er et naturlig sted for lek, feiring og avkobling med familie og venner. En godt utarbeidet uteplass legger grunnlaget for gode stunder ute i lang tid. 

Hvordan bygge en god terrasse?

Rundt tomten din er det gjerne skråninger som former seg etter berg og fjell. En god utbygging er skreddersydd bakkens overflate. Våre håndverkere vet å snekre ut fra slike komplekse forhold. Enten terrassen skal legges rett på bakkeplan eller på et utgravd område, har vi en løsning som passer best for deg. 

Størrelsen på uteplassen din vil avhenge av dine behov og ønsker. Hvor mange soner eller sittegrupper trenger du? Skal du ha plass til en grill eller et utekjøkken? En terrasse bygd på søyler vil øke levetiden til treverket. For å unngå at regnet er til bry, vil terrassen dessuten trenge et tak. 

Hva koster det å bygge terrasse?

Kostnaden for utbyggingen din estimeres ut fra ditt oppdrag. Valg av materiale, ønske om utebelysning og eventuell skjerming fra naboer, er ytterligere faktorer som vil gå inn i den samlede kostnaden.

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bygge din drømmeterrasse. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!