Leietakertilpassing
Leietakertilpasning

Dette må du tenke på rundt leietakertilpasning

Å leie lokaler tillater en fleksibilitet for deg som leietaker. Det er enklere å mobilisere seg når du eller bedriften skal flytte i fremtiden. Før overtakelse kan det hende du ønsker å tilpasse leieobjektet og sette ditt preg i lokalene. Vi vet hvordan leietakertilpasningen bør gjennomføres.

Men før du tar fatt på malerkosten, må du vite at du ikke har frie tøyler. Leieobjektet er tross alt til låns. Både ved større og mindre endringer av leieobjektet, skal du spørre om tillatelse. Utleier kan fortelle deg hvilke tilpasninger som er tillatt.

Skal du bygge kontor?

Som med alle andre boliger, har du som leietaker vedlikeholdsplikter å oppfylle i boligen. Det gjelder inventar og utstyr, slik som kraner, varmtvannsbeholdere, elektriske kontakter og dørlåser. Leietaker skal også sørge for vedlikehold av lokalene, slik som ordinært renhold. Røykvarslere og brannslukningsutstyr skal testes, blant annet.

For å sikre at overleveringen ikke blir for kostbar, er det viktig å ta gode bilder og sette opp en enkel vedlikeholdsplan ved overtakelse. Lokalene skal alltid leveres tilbake i samme stand som da de ble overtatt. Unntaket er selvsagt naturlig slitasje.

Våre tjenester innen leietakertilpasning:

  • Montering av glassfronter
  • Montering av skillevegger
  • Himlingsmontasje
  • Maling av lokaler
  • Gulvlegging
  • Flislegging
  • Interiørarbeid

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med leietakertilpasningen.

Leietakertilpassing

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bygge ditt drømmebad. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge