Leietakertilpassing
Leietakertilpasning

Dette må du tenke på rundt leietakertilpasning

Å leie lokaler tillater en fleksibilitet for deg som leietaker. Det er enklere å mobilisere seg når du eller bedriften skal flytte i fremtiden. Før overtakelse kan det hende du ønsker å tilpasse leieobjektet og sette ditt preg på lokalene. Vi vet hvordan leietakertilpasningen bør gjennomføres.

Men før du tar fatt på malerkosten, må du vite at du ikke har frie tøyler. Leieobjektet er tross alt til låns. Både ved større og mindre endringer, skal du spørre om tillatelse. Utleier kan fortelle deg hvilke tilpasninger som er tillatt.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med leietakertilpasningen. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!
Vi har vel alle opplevd uønskede mengder støy i hjemmet. Det er heldigvis grep du kan ta for å redusere lydnivået, uten at noen trenger å liste seg på tærne. Lydisolerende plater er en av de enkleste måtene å forbedre lydmiljøet på. Les hele saken på reco.no
Denne uken har ungdomsskoleelev Isak fått prøve seg som tømrer i RECO i Trondheim. Vi håper PRYO-uka har vært lærerik og at yrket falt i smak.
Det er ikke bare avdelingen vår i Bergen som kan skryte av nye ID. Buzz-biler! Avdelingen vår i Bodø har også oppgradert sine arbeidsbiler denne våren.