Bygge kjøkken

Nytt kjøkken bygget etter dine behov

Skal du renovere kjøkkenet?

Kjøkkenet er hjertet av hjemmet ditt, altså det viktigste rommet du har. Her nytes den varme kaffekoppen på starten av dagen. Familien samles over tilberedningen av små og store måltider, og andre bruker rommet som et alternativt arbeidsværelse.

Med flere måter å bruke rommet på enn kun som et matverksted, er det viktig at kjøkkenet er tilpasset ditt bruksområde. Utover en upåklagelig funksjonalitet, vil dine behov og din trivsel avgjøre hvilken type kjøkken du bør vurdere. Enten du trenger å bygge opp kjøkkenet fra grunnen av eller bare pusse opp det gamle, har vi en løsning for deg.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg å bygge ditt drømmekjøkken. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!
Vi har vel alle opplevd uønskede mengder støy i hjemmet. Det er heldigvis grep du kan ta for å redusere lydnivået, uten at noen trenger å liste seg på tærne. Lydisolerende plater er en av de enkleste måtene å forbedre lydmiljøet på. Les hele saken på reco.no
Denne uken har ungdomsskoleelev Isak fått prøve seg som tømrer i RECO i Trondheim. Vi håper PRYO-uka har vært lærerik og at yrket falt i smak.
Det er ikke bare avdelingen vår i Bergen som kan skryte av nye ID. Buzz-biler! Avdelingen vår i Bodø har også oppgradert sine arbeidsbiler denne våren.