Bygge kjøkken

Nytt kjøkken bygget etter dine behov

Skal du renovere kjøkkenet?

Kjøkkenet er hjertet av hjemmet ditt, altså det viktigste rommet du har. Her nytes den varme kaffekoppen på starten av dagen. Familien samles over tilberedningen av små og store måltider, og andre bruker rommet som et alternativt arbeidsværelse.

Med flere måter å bruke rommet på enn kun som et matverksted, er det viktig at kjøkkenet er tilpasset ditt bruksområde. Utover en upåklagelig funksjonalitet, vil dine behov og din trivsel avgjøre hvilken type kjøkken du bør vurdere. Enten du trenger å bygge opp kjøkkenet fra grunnen av eller bare pusse opp det gamle, har vi en løsning for deg.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg å bygge ditt drømmekjøkken. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️