Det har de siste årene vært en stor overgang fra lukkede rom til åpne planløsninger privatboliger. I moderne hjem har kjøkken, spiseplass og stue blitt erstattet med åpne løsninger som gir følelsen av større plass og legger til rette for mer sosialisering.

Vurderer du å endre planløsning? 

Planlegger du å renovere eksisterende bolig, bygge nytt eller kanskje gjøre om et næringsbygg? Da kan valg av planløsning være en spennende, men samtidig utfordrende oppgave. «Plan» er nemlig et viktig nøkkelord da de fleste endringer i en planløsning ikke er en enkel helgejobb. Å endre en planløsning er som regel en større jobb som krever profesjonell hjelp fra arkitekter og håndverkere. Og da visse endringer er søknadspliktige, er det lurt å forhøre seg med fagpersoner først. 

Vi i RECO har lang og bred erfaring med oppussing og renovering, og hjelper deg gjerne med å endre planløsning og bygge plasseffektive løsninger tilpasset dine behov. Som totalleverandør tar vi ansvar for og gjennomfører hele prosessen fra start til slutt. Ta kontakt med oss for en gratis befaring!