Energirådgivning

Oversikt over boligens energiforbruk

Få bedre oversikt over boligens energiforbruk og en tiltaksplan for mer effektive løsninger. Med energirådgivning kan du identifisere hva boligen bruker av energi og hvor mye av energien du betaler i den månedlige strømregningen. Det er en tjeneste som kan gi deg både økonomiske og miljømessige fordeler.

Råd til energieffektivisering

Energirådgiverens oppgave er å analysere energiforbruket ditt i form av en befaring, og deretter gi kompetente råd og veilede deg til å optimalisere energiforbruket i din bolig. En av rådgiverens hovedoppgaver er å identifisere hvor det er mulig å forbedre isolasjonen, implementere mer energieffektive apparater eller smarte energiløsninger. 

Gjennom tilstandsanalysen blir boligens tilstand kartlagt, blant annet dens oppvarmingsbehov og hvor stort varmetapet er. Man ser nøye på diverse faktorer som for eksempel isolasjon, kulde- og varmepumper, rør, vinduer og ventilasjon. Deretter utarbeides en plan med hvilke tiltak du kan gjøre for å redusere energiforbruket, og et estimat av tilhørende kostnader.

Energimerking før salg av bolig

Ved salg eller kjøp av bolig, kan befaring fra energirådgiver være et nyttig verktøy. Da kan boligen din energimerkes, som er et krav til alle boliger over 50 kvadratmeter. Et energimerke er et miljøtiltak som informerer potensielle kjøpere og leietakere om hvor store strømutgifter de kan forvente ved overtakelse av boligen. Energiattesten som medfølger er gyldig i ti år, men kan oppdateres når enn du oppgraderer med nye energitiltak. RECO Bygg og Skadeteknikk tilbyr energirådgivning til både store og små boliger. 

Kontakt oss for befaring

Vi tilbyr energirådgivning til alle typer boliger. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

I dag starter sommerferien for de fleste skolebarn. Det er også skolebrødets dag! ☀️

Vi ønsker barna en god sommer, og håper at de gjør som oss og feirer sommeren med en stor skolebolle!
Vi i RECO jobber som vanlig gjennom sommeren og håper på knallvær!
Nok en fornøyd RECO-kunde 👍

Vi fikk gode tilbakemeldinger på det nye panelet lagt på disse rekkehusene. Vi er selv strålende fornøyde med jobben!  #reco
Torsdag forrige uke hadde vi en førstehjelpssak på Voss. Bolig, garasje og bil ble totalskadet i brann. RECO stilte opp og hjalp med sikring av bolig og nærliggende område, slik at videre arbeid etter skaden blir trygt for alle involverte.
Et walk-in-closet i hjemmet er noe mange drømmer om. Men for å få en løsning som er både praktisk og elegant, er det viktig å tenke over en del problemstillinger.  Her er noen tips til deg som vurderer et walk-in-closet! Les hele saken på Reco.no!
Tryg Forsikring har brukt RECO som leverandør i 25 år, og trekker frem fleksibilitet, kvalitet og forutsigbarhet som noen av grunnene. Les om vår siste leveranse og vårt samarbeid på reco.no
Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!