garasje
Bygge garasje

Vi bygger garasjen etter dine behov

Som et fremkomstmiddel for arbeid, ferie og fritid, har bilen en uunnværlig plass i hverdagen til de aller fleste. For dem som bor utenfor sentrum er behovet særlig høyt. Når den ikke er i bruk, er det praktisk å ha et fast sted bilen kan parkeres. Med en garasje kan bilen din trygt stues bort.

Bør du isolere garasjen?

Enten du ønsker å bruke garasjen som verksted eller bod, finnes det en løsning for deg. Det skal være trygt å oppbevare dine arbeidsverktøy, hageprodukter, ski og sykler. Vi hjelper deg å isolere garasjen slik at utstyret ditt er beskyttet mot vær, vind og tyveri.

Garasje inntil huset eller carport

Skal du ha inngang direkte inn til huset? Da vil det lønne seg å bygge garasjen som tilbygg til huset med tak og garasjeport. En carport er en enkel løsning der bilen holdes unna regnet.

Den samlede kostnaden vil avhenge av ditt oppdrag. Dine behov og ønsker vil avgjøre hvilken type garasje du trenger, for eksempel om du skal ha enkelt- eller dobbelgarasje. Garasjens størrelse og om garasjen skal isoleres er også avgjørende.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bygge din garasje. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Avdelingen vår i Sogndal har i dag hatt kurs med Jørn Fossum.
Vi har fått nyttig input om riktig behandling og håndtering av kjemi, brannskader og innbo.
Viktig faglig påfyll! En lærer stadig noe nytt og nyttig på jobb i RECO 😍