skifte dører og vinduer
Montere dører og vinduer

Vi monterer dine nye dører og vinduer

Dører og vinduer i en bolig betyr mye når det kommer til arkitektur, isolasjon, lyddemping og interiør. Ulike boliger har forskjellige behov hva gjelder dører og vinduer. Noen ønsker å minske trekk, andre ønsker å fremheve visse arkitektoniske detaljer i boligen.

Montering av dører

Det første vi blir møtt ved før vi går inn i noens hjem er ytterdøren. Den danner førsteinntrykket og utgjør en helhet i huset. Innerdørene har mye å si for støydemping, og kan være med på å skape et helhetlig eller unikt inntrykk.

skifte dører og vinduer

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med montere dører og vinduer. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️