skifte dører og vinduer
Montere dører og vinduer

Vi monterer dine nye dører og vinduer

Dører og vinduer i en bolig betyr mye når det kommer til arkitektur, isolasjon, lyddemping og interiør. Ulike boliger har forskjellige behov hva gjelder dører og vinduer. Noen ønsker å minske trekk, andre ønsker å fremheve visse arkitektoniske detaljer i boligen.

Montering av dører

Det første vi blir møtt ved før vi går inn i noens hjem er ytterdøren. Den danner førsteinntrykket og utgjør en helhet i huset. Innerdørene har mye å si for støydemping, og kan være med på å skape et helhetlig eller unikt inntrykk.

skifte dører og vinduer

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med montere dører og vinduer. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

I dag starter sommerferien for de fleste skolebarn. Det er også skolebrødets dag! ☀️

Vi ønsker barna en god sommer, og håper at de gjør som oss og feirer sommeren med en stor skolebolle!
Vi i RECO jobber som vanlig gjennom sommeren og håper på knallvær!
Nok en fornøyd RECO-kunde 👍

Vi fikk gode tilbakemeldinger på det nye panelet lagt på disse rekkehusene. Vi er selv strålende fornøyde med jobben!  #reco
Torsdag forrige uke hadde vi en førstehjelpssak på Voss. Bolig, garasje og bil ble totalskadet i brann. RECO stilte opp og hjalp med sikring av bolig og nærliggende område, slik at videre arbeid etter skaden blir trygt for alle involverte.
Et walk-in-closet i hjemmet er noe mange drømmer om. Men for å få en løsning som er både praktisk og elegant, er det viktig å tenke over en del problemstillinger.  Her er noen tips til deg som vurderer et walk-in-closet! Les hele saken på Reco.no!
Tryg Forsikring har brukt RECO som leverandør i 25 år, og trekker frem fleksibilitet, kvalitet og forutsigbarhet som noen av grunnene. Les om vår siste leveranse og vårt samarbeid på reco.no
Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!