Oppussing borettslag

Oppussing av borettslag og sameier

Det dukker ofte flere spørsmål opp knyttet til oppussing av borettslag og sameier: Hva er borettslagets ansvar? Hva er andelseiers ansvar? Skal man kontakte borettslaget før man setter i gang oppussingsprosjekter i leiligheten sin?

I et borettslag eller sameie er det vanlig at styret har vedlikeholdsansvaret for blant annet felles rør og ledninger, bjelkelag og bærende konstruksjoner, fellesarealer, utvendig bygning og det elektriske anlegget. Andelseier har vanligvis vedlikeholdsansvar for innvendige flater i boligen, som inventar, ledninger, rør, dører og vinduer. Skal du pusse opp i din egen bolig, er det i de fleste tilfeller ikke nødvendig å kontakte borettslaget. Dette gjelder selvsagt kun hvis oppussingen ikke berører bærende konstruksjoner, fasaden eller felles installasjoner.

Oppussing av bad i borettslag og sameie

For å sikre høy standard på alle baderom i en blokk, er det mange borettslag som bestemmer seg for å pusse opp alle baderom samtidig. Dette er ofte i forbindelse med rørrehabilitering der alle bad må rives og gjenoppbygges for å sikre at det blir forsvarlig etter våtromsnormen. En slik totalrenovering vil ikke bare redusere risikoen for lekkasjer og vannskader, men også øke verdien på hele eiendommen.

Våre oppussingstjenester for borettslag og sameie

Vi i RECO tilbyr en rekke oppussingstjenester for både borettslag og sameier, blant annet:

  • Utskiftning av dører og vinduer
  • Etterisolering
  • Oppussing av kjøkken og bad
  • Reparasjoner av balkonger, tak og terrasser
  • Oppussing av trappeoppganger og loft

RECO står klare til å hjelpe deg dersom du trenger å utføre oppussings- eller vedlikeholdsarbeid i ditt borettslag eller sameie. Som en totalleverandør av håndverkstjenester, har vi et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere, slik at du kan være trygg på at jobben blir utført med høy grad av sikkerhet, profesjonalitet og presisjon.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som tilbyr en rekke oppussingstjenester for borettslag og sameier. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️