Oppussing borettslag

Oppussing av borettslag og sameier

Det dukker ofte flere spørsmål opp knyttet til oppussing av borettslag og sameier: Hva er borettslagets ansvar? Hva er andelseiers ansvar? Skal man kontakte borettslaget før man setter i gang oppussingsprosjekter i leiligheten sin?

I et borettslag eller sameie er det vanlig at styret har vedlikeholdsansvaret for blant annet felles rør og ledninger, bjelkelag og bærende konstruksjoner, fellesarealer, utvendig bygning og det elektriske anlegget. Andelseier har vanligvis vedlikeholdsansvar for innvendige flater i boligen, som inventar, ledninger, rør, dører og vinduer. Skal du pusse opp i din egen bolig, er det i de fleste tilfeller ikke nødvendig å kontakte borettslaget. Dette gjelder selvsagt kun hvis oppussingen ikke berører bærende konstruksjoner, fasaden eller felles installasjoner.

Oppussing av bad i borettslag og sameie

For å sikre høy standard på alle baderom i en blokk, er det mange borettslag som bestemmer seg for å pusse opp alle baderom samtidig. Dette er ofte i forbindelse med rørrehabilitering der alle bad må rives og gjenoppbygges for å sikre at det blir forsvarlig etter våtromsnormen. En slik totalrenovering vil ikke bare redusere risikoen for lekkasjer og vannskader, men også øke verdien på hele eiendommen.

Våre oppussingstjenester for borettslag og sameie

Vi i RECO tilbyr en rekke oppussingstjenester for både borettslag og sameier, blant annet:

  • Utskiftning av dører og vinduer
  • Etterisolering
  • Oppussing av kjøkken og bad
  • Reparasjoner av balkonger, tak og terrasser
  • Oppussing av trappeoppganger og loft

RECO står klare til å hjelpe deg dersom du trenger å utføre oppussings- eller vedlikeholdsarbeid i ditt borettslag eller sameie. Som en totalleverandør av håndverkstjenester, har vi et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere, slik at du kan være trygg på at jobben blir utført med høy grad av sikkerhet, profesjonalitet og presisjon.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som tilbyr en rekke oppussingstjenester for borettslag og sameier. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

I dag er den internasjonale vennskapsdagen. Ingenting gjør en arbeidsplass bedre enn gode kollegaer. Kanskje med unntak av når dette utvikler seg til et langvarig vennskap!
Både på de varmeste og kaldeste sommerdagene kan en pergola hjelpe deg med å få mest mulig ut av uteområdet ditt!
Fellesferien er like rundt hjørnet, og mange får endelig tid til å jobbe med sine snekkerprosjekter. Vi i RECO holder hjulene i gang gjennom sommeren. Vi ønsker både hobbysnekkere og proffe lykke til med sommerprosjektene! ☀️🛠️
En liten hilsen fra oss som har utekontor i dag! ☀️

#reconorge
I dag starter sommerferien for de fleste skolebarn. Det er også skolebrødets dag! ☀️

Vi ønsker barna en god sommer, og håper at de gjør som oss og feirer sommeren med en stor skolebolle!
Vi i RECO jobber som vanlig gjennom sommeren og håper på knallvær!
Nok en fornøyd RECO-kunde 👍

Vi fikk gode tilbakemeldinger på det nye panelet lagt på disse rekkehusene. Vi er selv strålende fornøyde med jobben!  #reco
Torsdag forrige uke hadde vi en førstehjelpssak på Voss. Bolig, garasje og bil ble totalskadet i brann. RECO stilte opp og hjalp med sikring av bolig og nærliggende område, slik at videre arbeid etter skaden blir trygt for alle involverte.