skifte kledning
Skifte kledning

Vi hjelper deg med å skifte kledning

Kledning, eller utvendig panel som det også heter, har som oppgave å beskytte huset mot vær, vind og ytre påkjenninger og i tillegg gi det en pen fasade.

Hvilken kledning er mest vanlig?

Vanligvis benyttes ubehandlet kledning av gran som enkelt kan overflatebehandles etter montering. Gran har svært gode fuktavvisende evner både i yteved og kjerne. Ved spesielt værutsatte steder, er det vanlig å velge kledning av furu. I de siste årene har det blitt populært med industrielt overflatebehandlet kledning. Fordelen med denne typen kledning er at den har lang levetid og sparer deg for vedlikeholdsarbeid.

Hvordan vet du om det er på tide å skifte kledning på huset?

Med fire kontrastfylte årstider, er norske boliger svært værutsatte. Over tid vil denne påkjenningen tære på kledningen, og på et eller annet tidspunkt vil det være nødvendig å skifte kledningen. Sprekker, fuktskader eller råte er tre viktige indikasjoner på at kledningen bør byttes ut. Det er derfor lurt å sjekke boligens tilstand med jevne mellomrom, slik at du raskt kan oppdage eventuelle fuktskader som kan føre til kostbare følgeskader.

Er det på tide å bytte kledning på boligen din? Vi i RECO har dyktige håndverkere som kan gjøre jobben for deg. Vi kan også hjelpe deg med etterisolering i forbindelse med omkledningen av huset. 

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bytte kledning på boligen. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Avdelingen vår i Sogndal har i dag hatt kurs med Jørn Fossum.
Vi har fått nyttig input om riktig behandling og håndtering av kjemi, brannskader og innbo.
Viktig faglig påfyll! En lærer stadig noe nytt og nyttig på jobb i RECO 😍