skifte kledning
Skifte kledning

Vi hjelper deg med å skifte kledning

Kledning, eller utvendig panel som det også heter, har som oppgave å beskytte huset mot vær, vind og ytre påkjenninger og i tillegg gi det en pen fasade.

Hvilken kledning er mest vanlig?

Vanligvis benyttes ubehandlet kledning av gran som enkelt kan overflatebehandles etter montering. Gran har svært gode fuktavvisende evner både i yteved og kjerne. Ved spesielt værutsatte steder, er det vanlig å velge kledning av furu. I de siste årene har det blitt populært med industrielt overflatebehandlet kledning. Fordelen med denne typen kledning er at den har lang levetid og sparer deg for vedlikeholdsarbeid.

Hvordan vet du om det er på tide å skifte kledning på huset?

Med fire kontrastfylte årstider, er norske boliger svært værutsatte. Over tid vil denne påkjenningen tære på kledningen, og på et eller annet tidspunkt vil det være nødvendig å skifte kledningen. Sprekker, fuktskader eller råte er tre viktige indikasjoner på at kledningen bør byttes ut. Det er derfor lurt å sjekke boligens tilstand med jevne mellomrom, slik at du raskt kan oppdage eventuelle fuktskader som kan føre til kostbare følgeskader.

Er det på tide å bytte kledning på boligen din? Vi i RECO har dyktige håndverkere som kan gjøre jobben for deg. Vi kan også hjelpe deg med etterisolering i forbindelse med omkledningen av huset. 

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å bytte kledning på boligen. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

I dag starter sommerferien for de fleste skolebarn. Det er også skolebrødets dag! ☀️

Vi ønsker barna en god sommer, og håper at de gjør som oss og feirer sommeren med en stor skolebolle!
Vi i RECO jobber som vanlig gjennom sommeren og håper på knallvær!
Nok en fornøyd RECO-kunde 👍

Vi fikk gode tilbakemeldinger på det nye panelet lagt på disse rekkehusene. Vi er selv strålende fornøyde med jobben!  #reco
Torsdag forrige uke hadde vi en førstehjelpssak på Voss. Bolig, garasje og bil ble totalskadet i brann. RECO stilte opp og hjalp med sikring av bolig og nærliggende område, slik at videre arbeid etter skaden blir trygt for alle involverte.
Et walk-in-closet i hjemmet er noe mange drømmer om. Men for å få en løsning som er både praktisk og elegant, er det viktig å tenke over en del problemstillinger.  Her er noen tips til deg som vurderer et walk-in-closet! Les hele saken på Reco.no!
Tryg Forsikring har brukt RECO som leverandør i 25 år, og trekker frem fleksibilitet, kvalitet og forutsigbarhet som noen av grunnene. Les om vår siste leveranse og vårt samarbeid på reco.no
Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!