legge gulv

Legge gulv? RECO hjelper deg!

RECO har lang erfaring med å legge gulv både i private hjem og i næringsbygg. Fra parkett og laminat til tregulv og fliser – vi har dyktige håndverkere som gjør hele jobben for deg.

Å legge nytt gulv krever kunnskap

Når du skal legge nytt gulv er det mange hensyn som må tas for å sikre topp resultat. Underlaget må være flatt og hardt, luftfuktigheten i rommet skal være mellom 30-60 prosent og temperaturen i rommet bør være minst 18 grader både under og etter leggingen. Pakkene med tregulv skal oppbevares uåpnet i rommet i et par døgn før gulvleggingen for å akklimatiseres. Hvis rommet er langt og smalt bør bordene legges i rommets lengderetning. Er rommet kvadratisk, er det gunstig å legge bordene parallelt med innfallende lys. Rett valg av underlag er også viktig for å redusere støy, oppnå optimal komfort samt motvirke fuktskader eller skjøter som sklir fra hverandre.

legge parkett

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å legge gulv. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️