RECO har lang erfaring med å legge gulv både i private hjem og i næringsbygg. Fra parkett og laminat til tregulv og fliser – vi har dyktige håndverkere som gjør hele jobben for deg. 

Å legge nytt gulv krever kunnskap 

Når du skal legge nytt gulv er det mange hensyn som må tas for å sikre topp resultat. Underlaget må være flatt og hardt, luftfuktigheten i rommet skal være mellom 30-60 prosent og temperaturen i rommet bør være minst 18 grader både under og etter leggingen. Pakkene med tregulv skal oppbevares uåpnet i rommet i et par døgn før gulvleggingen for å akklimatiseres. Hvis rommet er langt og smalt bør bordene legges i rommets lengderetning. Er rommet kvadratisk, er det gunstig å legge bordene parallelt med innfallende lys. Rett valg av underlag er også viktig for å redusere støy, oppnå optimal komfort samt motvirke fuktskader eller skjøter som sklir fra hverandre. 

Det er med andre ord mye å være obs på for å oppnå et perfekt resultat. Vi  i RECO kan hjelpe deg med alt av utbedringer til avretting av underlaget til ferdiglagt gulv. Våre gulvleggere har lang erfaring innen fagområdet, både når det gjelder materialer og teknikker, og gir alltid garanti på jobben. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring!