legge gulv

Legge gulv? RECO hjelper deg!

RECO har lang erfaring med å legge gulv både i private hjem og i næringsbygg. Fra parkett og laminat til tregulv og fliser – vi har dyktige håndverkere som gjør hele jobben for deg.

Å legge nytt gulv krever kunnskap

Når du skal legge nytt gulv er det mange hensyn som må tas for å sikre topp resultat. Underlaget må være flatt og hardt, luftfuktigheten i rommet skal være mellom 30-60 prosent og temperaturen i rommet bør være minst 18 grader både under og etter leggingen. Pakkene med tregulv skal oppbevares uåpnet i rommet i et par døgn før gulvleggingen for å akklimatiseres. Hvis rommet er langt og smalt bør bordene legges i rommets lengderetning. Er rommet kvadratisk, er det gunstig å legge bordene parallelt med innfallende lys. Rett valg av underlag er også viktig for å redusere støy, oppnå optimal komfort samt motvirke fuktskader eller skjøter som sklir fra hverandre.

legge parkett

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å legge gulv. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

15. mars åpnet Sirken Shop i Kaupanger, et grønt samarbeidsprosjekt med Sirken og Sirkla Ressurs AS som RECO er stolte over å ta del i! 💚

 #renovation #building #oppussing #håndtverk #reco #byggebransjen
Vi er så imponert over uteområdet levert at RECO i Bodø! Her blir det sikkert mange gode stunder i sommer! 

#renovation #reno #terrace #reco #håndtverk
Møt Markus, vår medarbeider i RECO Østfold. En ulykke gjorde ham egentlig 100 prosent uføretrygdet, men det var helt uaktuelt for ham å ikke være i jobb. 

Etter ulykken lette han etter en arbeidsplass som kunne gi ham muligheten til å være i jobb, og her kom RECO på banen. Takket være mye pågangsmot og litt hjelp, jobber han nå i en 60 prosent stilling hos oss, og det setter både han og vi veldig pris på!

– Man blir jo ikke noe bedre av å ligge hjemme hver dag. Det var vanskelig å finne et firma som ville gi meg muligheten til å jobbe 60 prosent, men RECO tok meg imot. Jeg er evig takknemlig for det, sier Markus.

 #renovation #building #oppussing #håndtverk #reco #byggebransjen