vedlikehold av bolig
Vedlikehold

Vi bistår med vedlikehold av bolig og borettslag

Uansett om du bor i et hus eller en blokkleilighet, trenger boligen din jevnlig og riktig vedlikehold for å kunne holde seg fin i mange år.

Vedlikehold av hus

Bor du i hus eller rekkehus, er det viktig å ha kontroll på vedlikeholdet utvendig, som tilstanden på taket og fasaden. Spesielt trehus krever hyppig vedlikehold for å unngå problemer med fukt og råte i trekonstruksjonen. Taket bidrar betydelig til beskyttelse av boligen, og bør sjekkes jevnlig. Som en tommelfingerregel bør tak skiftes dersom det er over 30 år gammelt. Kledningen bør også males flere ganger i løpet av boligens levetid.

Lasse Trondsen

Vedlikehold av borettslag

Veldig ofte kommer spørsmålet om hvem som har ansvaret for vedlikehold i et borettslag. Kort fortalt har hver andelseier vedlikeholdsansvar for sin bolig innvendig, mens borettslaget har ansvaret for resten av eiendommen. Husk likevel at vedlikeholdsansvaret kan være fordelt på en annen måte i vedtektene.

Borettslaget skal vedlikeholde alt som det ikke påhviler andelseierne å vedlikeholde. Dette er fellesareal, bygningskroppen, etasjeskiller, trappeoppganger, fasader og utvendig areal. Felles rør, ledninger, kanaler og andre felles installasjoner som går gjennom boligen, skal borettslaget også holde ved like.

Andelseierne kan kreve at bygninger og fellesarealer holder en forsvarlig stand. Styret må derfor sørge for at det er økonomi til å opprettholde en forsvarlig standard.

Trenger du å utføre vedlikeholdsarbeid i din bolig eller i ditt borettslag? Vi hjelper deg gladelig!

skifte kledning

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å utføre vedlikeholdsarbeid. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️