Leietakertilpassing
Næringseiendom

Vi bygger om næringsbygg og kontorlokaler

Flere næringsbygg og kontorlokaler har fra tid til annen behov for å totalrenoveres, enten det er snakk om utvendig eller innvendig renovering. Skal du bygge om en butikk, oppgradere en lagerbygning eller kanskje totalrenovere et kontorbygg? RECO utfører alle typer rive- og renoveringsoppgaver.

Våre tjenester innen ombygging av kontorer og næringslokaler

RECO river eksisterende bygningsmasse, bygger om og tilpasser ditt næringsbygg eller lokale. Som en totalentreprenør trenger du kun å forholde deg til oss, noe som gjør prosessen enkel.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

15. mars åpnet Sirken Shop i Kaupanger, et grønt samarbeidsprosjekt med Sirken og Sirkla Ressurs AS som RECO er stolte over å ta del i! 💚

 #renovation #building #oppussing #håndtverk #reco #byggebransjen
Vi er så imponert over uteområdet levert at RECO i Bodø! Her blir det sikkert mange gode stunder i sommer! 

#renovation #reno #terrace #reco #håndtverk
Møt Markus, vår medarbeider i RECO Østfold. En ulykke gjorde ham egentlig 100 prosent uføretrygdet, men det var helt uaktuelt for ham å ikke være i jobb. 

Etter ulykken lette han etter en arbeidsplass som kunne gi ham muligheten til å være i jobb, og her kom RECO på banen. Takket være mye pågangsmot og litt hjelp, jobber han nå i en 60 prosent stilling hos oss, og det setter både han og vi veldig pris på!

– Man blir jo ikke noe bedre av å ligge hjemme hver dag. Det var vanskelig å finne et firma som ville gi meg muligheten til å jobbe 60 prosent, men RECO tok meg imot. Jeg er evig takknemlig for det, sier Markus.

 #renovation #building #oppussing #håndtverk #reco #byggebransjen