Flere næringsbygg og kontorlokaler har fra tid til annen behov for å totalrenoveres, enten det er snakk om utvendig eller innvendig renovering. Skal du bygge om en butikk, oppgradere en lagerbygning eller kanskje totalrenovere et kontorbygg? RECO utfører alle typer rive- og renoveringsoppgaver. 

Våre tjenester innen ombygging av kontorer og næringslokaler

RECO river eksisterende bygningsmasse, bygger om og tilpasser ditt næringsbygg eller lokale. Som en totalentreprenør trenger du kun å forholde deg til oss, noe som gjør prosessen enkel. 

Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med:

  • Rivningsarbeid
  • Utskifting av isolasjon og vinduer 
  • Rørleggerarbeid og elektrisk arbeid 
  • Male-, mur- og flisarbeid 
  • Oppussing

Hvorfor velge oss? 

Selv om det i dag finnes mange typer bygg og lokaler med behov for ombygging og totaloppussing utført av tømrere, snekkere eller håndverkere, er det gjerne vanskelig å få tak i flinke fagfolk. Bransjen har generelt sett et dårlig rykte på seg når det kommer til sene leveranser eller ferdigstilling av ulike prosjekter. Det ønsker RECO å gjøre noe med! Vi arbeider hardt for å alltid møte opp presist, og få utført arbeidet til avtalt tid. Hos oss er du sikret dyktige og presise fagfolk som er løsningsorienterte og ansvarlige.

Vi er et landsdekkende tømrerfirma med bred erfaring og kunnskap. Vår struktur og våre måleparametere er helt unike, og langt over gjennomsnittet. Vi jobber også kontinuerlig med nyere teknologi i bransjen, kompetanseheving av våre ansatte og rett metodevalg.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende befaring. Vi gleder oss til å høre fra deg!