Flere offentlige bygg og næringsbygg har et stort behov for vedlikehold av bygningsmassen. Ser vi til det private boligmarkedet er det også enkelt å oppdage borettslag og sameier som sårt trenger tømringsarbeid, maling eller vedlikehold av uteområder.

Selv om det i dag finnes mange typer bygg og boliger med behov for oppussing og vedlikeholdsarbeid utført av tømrere, snekkere eller håndverkere, er det gjerne vanskelig å få tak i flinke fagfolk. Bransjen har generelt sett et dårlig rykte på seg når det kommer til seine leveranser eller ferdigstilling av ulike prosjekter. Det ønsker RECO å gjøre noe med! Vi arbeider hardt for å alltid møte opp presist, og få utført arbeidet til avtalt tid.

Hos oss er du sikret dyktige og presise fagfolk, som alltid dokumenterer arbeidet de utfører med bilder, er løsningsorienterte og ansvarlige.

I RECO vektlegger vi pris, kvalitet og å levere på avtalt tid. Vi er et landsdekkende tømmerfirma med bred erfaring og kunnskap fra skadebransjen. Vår struktur og våre målparametere er helt unike, og langt over gjennomsnittet. Vi jobber også kontinuerlig med nyere teknologi i bransjen, kompetanseheving av våre ansatte og rett metodevalg.

Ta gjerne kontakt med oss, uansett om prosjektet ditt er stort eller lite. Vi gleder oss til å høre fra deg!