Leietakertilpassing
Næringseiendom

Vi bygger om næringsbygg og kontorlokaler

Flere næringsbygg og kontorlokaler har fra tid til annen behov for å totalrenoveres, enten det er snakk om utvendig eller innvendig renovering. Skal du bygge om en butikk, oppgradere en lagerbygning eller kanskje totalrenovere et kontorbygg? RECO utfører alle typer rive- og renoveringsoppgaver.

Våre tjenester innen ombygging av kontorer og næringslokaler

RECO river eksisterende bygningsmasse, bygger om og tilpasser ditt næringsbygg eller lokale. Som en totalentreprenør trenger du kun å forholde deg til oss, noe som gjør prosessen enkel.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️