Leietakertilpassing
Næringseiendom

Vi bygger om næringsbygg og kontorlokaler

Flere næringsbygg og kontorlokaler har fra tid til annen behov for å totalrenoveres, enten det er snakk om utvendig eller innvendig renovering. Skal du bygge om en butikk, oppgradere en lagerbygning eller kanskje totalrenovere et kontorbygg? RECO utfører alle typer rive- og renoveringsoppgaver.

Våre tjenester innen ombygging av kontorer og næringslokaler

RECO river eksisterende bygningsmasse, bygger om og tilpasser ditt næringsbygg eller lokale. Som en totalentreprenør trenger du kun å forholde deg til oss, noe som gjør prosessen enkel.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

I dag er den internasjonale vennskapsdagen. Ingenting gjør en arbeidsplass bedre enn gode kollegaer. Kanskje med unntak av når dette utvikler seg til et langvarig vennskap!
Både på de varmeste og kaldeste sommerdagene kan en pergola hjelpe deg med å få mest mulig ut av uteområdet ditt!
Fellesferien er like rundt hjørnet, og mange får endelig tid til å jobbe med sine snekkerprosjekter. Vi i RECO holder hjulene i gang gjennom sommeren. Vi ønsker både hobbysnekkere og proffe lykke til med sommerprosjektene! ☀️🛠️
En liten hilsen fra oss som har utekontor i dag! ☀️

#reconorge
I dag starter sommerferien for de fleste skolebarn. Det er også skolebrødets dag! ☀️

Vi ønsker barna en god sommer, og håper at de gjør som oss og feirer sommeren med en stor skolebolle!
Vi i RECO jobber som vanlig gjennom sommeren og håper på knallvær!
Nok en fornøyd RECO-kunde 👍

Vi fikk gode tilbakemeldinger på det nye panelet lagt på disse rekkehusene. Vi er selv strålende fornøyde med jobben!  #reco
Torsdag forrige uke hadde vi en førstehjelpssak på Voss. Bolig, garasje og bil ble totalskadet i brann. RECO stilte opp og hjalp med sikring av bolig og nærliggende område, slik at videre arbeid etter skaden blir trygt for alle involverte.