Her tar vi en nærmere titt på hvordan RECO jobber for å oppfylle dine ønsker.

 

Oppussing fra A til Å

RECO er din lokale byggmester med hjerte for faget. Som totalleverandør er vi involvert i alle aspektene av oppussingen, med alt fra planlegging til utføring. Vi stiller strenge krav til våre underleverandører og påser at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende regelverk. I RECO setter vi HMS, miljø og bærekraft i høysete, uten at det går utover kvalitet.

 

Med oss på laget, bestemmer du selv hvor tett på du ønsker å være i oppussingsprosessen. Vi benytter oss av et eget kommunikasjonssystem, som gjør det enkelt for deg å være delaktig, få innsyn i arbeidet og kommunisere med prosjektleder og utførende. Etter ferdig utført arbeid, leverer vi uoppfordret FDV/DV av hvem som har vært delaktig i prosjektet, materialvalg og vedlikeholdskrav over til deg. På den måten kan du være sikker på at badet ditt er i de tryggeste hender.

 

Trygg og god planlegging

Vi mener at nøkkelen til et vellykket arbeid ligger i forprosjekteringen. Med trygg og god planlegging kan vi danne et godt bilde av hvordan badet skal bli. Derfor streber vi etter å være involverte i prosessen, helt fra begynnelsen. Enten om du vet akkurat hvordan du vil ha det, eller om du ikke helt klarer å se det for deg, så vil vi være behjelpelige med å finne de beste løsningene. Er det gjennomførbart? Hva vil det koste? Hvor lang tid vil det ta? Slike spørsmål kan vi gi svar på i planleggingsfasen.

 

Det er også i planleggingsfasen at du har muligheten til å gjøre endringer. Skal badet flyttes eller utvides? Skal romløsningen endres slik at vanntilførsel og sluk må flyttes? Hvilke fliser og interiørløsninger er aktuelle? Igjen kan vi bistå med gode råd, og vi gjør det enkelt for deg å visualisere drømmebadet i 3D-tegninger.

 

Les mer: Hvor mye koster det å pusse opp badet?

Kvalitetssikring i alle ledd

Det er viktig for oss å påpeke at vi tar forskrifter og krav på alvor. Du skal være trygg på at badet ditt lever opp til den nødvendige standarden som kreves i Norge. Vi utfører derfor aldri arbeid som er i strid med gjeldende regelverk. 

Her ser du en liste over de viktigste forskriftene vi følger:

  • Angrerettloven
  • El-tilsynsloven
  • Forbrukerkjøpsloven
  • Håndverkertjenesteloven
  • Plan- og bygningsloven

For å sikre nødvendig dokumentasjon ved oppussing av våtrom, benytter vi oss også av et digitalt kvalitetssikringssystem. Vi tar bilder før, under og etter hver arbeidsoperasjon, i tillegg til å skriftlig dokumentere arbeidet. I systemet sørger vi også for å dokumentere eventuelle behov for endringer underveis i prosjektet. Som kunde gir systemet deg tilgang til arbeidsplaner og fremdrift, og du kan ta direkte kontakt med prosjektleder gjennom en enkel chat-funksjon.

 

Lang erfaring

RECO har lang erfaring innen rehabilitering og oppgradering av bad og våtrom. Som en leverandør av håndverktjenester for forsikringsbransjen, kommer vi borti mange feilbygde bad. Vi ser det som lærdom – det andre gjør feil skal RECO gjøre rett. Med over 220 medarbeidere i samtlige norske fylker, er vi et markedsdekkende selskap innen bygg og skadeteknikk. RECO er hundre prosent norskeid. I et marked som stadig er i endring, tilbyr vi korte beslutningsveier og store muligheter. 

Vi hjelper deg med det du har behov for — akkurat når du trenger oss. Ta kontakt her.