Miljørapport

For en fremtidsrettet virksomhet

Å kunne vise til statistikk og klimaregnskap, samt dokumentere at bærekraftige rutiner er på plass, er noe av det viktigste en fremtidsrettet virksomhet kan gjøre.

Har du oversikt over hvor mye avfall som genereres fra din bedrift? Har du god nok innsikt i hvilke tiltak som kan iverksettes for å redusere mengden avfall? Dette er bare noen av spørsmålene som kan besvares i en miljørapport. 

Hva er en miljørapport?

Mange bedrifter møter en rekke krav, for eksempel å rapportere om påvirkning på det ytre miljøet, hvilke miljøvirkninger bedriften gir eller kan gi, og hvilke tiltak som planlegges for å redusere negative miljøvirkninger. Da er gjerne en miljørapport en del av den årlige rapporteringen, for å gjøre rede for bedriftens CO2-fotavtrykk. 

En miljørapport inneholder gjerne en oversikt over mengder ulike avfallsfraksjoner fra din bedrift, en måneds- og årsoversikt, en klar oversikt over sortering, og en kostnadsoversikt for avfallshåndteringen.

Bærekraftig drift

Bærekraftig drift skal skape økonomisk forutsigbarhet, og sosial og miljømessig verdi for både din bedrift og dine kunder. RECO kan rådgi deg i spørsmål knyttet til bærekraft og forretning. Vår oppgave er å utarbeide et mål- og oppgavebasert system som skal hjelpe din bedrift å nå sine bærekraftsmål, og muligheter for å måle effekten av tiltakene. 

RECO Bygg og Skadeteknikk har lang erfaring med miljørapportering og andre bærekraftsrelaterte problemstillinger. Vår bakgrunn fra miljøsanering, grunnarbeid og miljøkartlegging, har gitt oss bred kunnskap om mange av utfordringene på et anleggsprosjekt, og de smarte løsningene som kan gjøre bedriften din grønnere.

Kontakt oss for befaring

Vi tilbyr miljørapport for alle typer bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

I dag starter sommerferien for de fleste skolebarn. Det er også skolebrødets dag! ☀️

Vi ønsker barna en god sommer, og håper at de gjør som oss og feirer sommeren med en stor skolebolle!
Vi i RECO jobber som vanlig gjennom sommeren og håper på knallvær!
Nok en fornøyd RECO-kunde 👍

Vi fikk gode tilbakemeldinger på det nye panelet lagt på disse rekkehusene. Vi er selv strålende fornøyde med jobben!  #reco
Torsdag forrige uke hadde vi en førstehjelpssak på Voss. Bolig, garasje og bil ble totalskadet i brann. RECO stilte opp og hjalp med sikring av bolig og nærliggende område, slik at videre arbeid etter skaden blir trygt for alle involverte.
Et walk-in-closet i hjemmet er noe mange drømmer om. Men for å få en løsning som er både praktisk og elegant, er det viktig å tenke over en del problemstillinger.  Her er noen tips til deg som vurderer et walk-in-closet! Les hele saken på Reco.no!
Tryg Forsikring har brukt RECO som leverandør i 25 år, og trekker frem fleksibilitet, kvalitet og forutsigbarhet som noen av grunnene. Les om vår siste leveranse og vårt samarbeid på reco.no
Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!