Forebyggende sensorikk

Oppdager skaden før den er synlig

Å forebygge skader på bygg er en god investering for fremtiden. Dersom en liten skade får tid til å utvikle seg til noe større, kan det koste både mye penger og tid. Takket være RECOs samarbeid med sensorfirmaet TEK-Zence, kan vi oppdage skader før de er synlige. Jo raskere utbedring, desto billigere reparasjon, og ikke minst tryggere hus.

Alle bygg er i mer eller mindre grad utsatt for fuktskader, og dermed også råte og mugg. På samme måte som vi kan måle fuktbestanden i et bygg i saneringsprosessen etter at en skade har skjedd, kan vi også gjøre skadeforebyggende tiltak som kan komme din bolig til gode, før du i det hele tatt visste at bygget var utsatt. Våre dyktige medarbeidere har spisskompetanse og en byggteknisk innsikt i hvor sensorene bør installeres, basert på erfaring med hvor skader lett kan oppstå og hvor de er vanskeligst å oppdage på egen hånd.

Innovativ teknologi 

Vår erfaring sier at en skade som er synlig, er langt dyrere å reparere enn en skade man tar tak i før den får utviklet seg. Derfor er vår metode for forebyggende sensorikk gunstig for våre kunder. 

Vi bruker fjernavlesere og sensorer fra TEK-Zence, som måler og automatisk logger fukt, inneklima og relativ luftfuktighet, samt bevegelser og rystelser i både grunnen og konstruksjonen. Dette er innovativ teknologi som gir direkte beskjed dersom det oppdages skade eller potensiell utvikling av skade. 

Sist, men ikke minst, gir sensormålingen en god tilstandsrapport på boligen over lengre tid. Slik får man en mer nøyaktig og langsiktig dokumentasjon på byggets historikk og verdi.

Ønsker du å foreta forebyggende sensorikk på din eiendom, eller vil du vite mer om denne prosessen? Ta kontakt, så hjelper RECO deg gladelig!

Kontakt oss for befaring

Vi tilbyr forebyggende sensorikk til alle type byggeprosjekter. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er fokus på sikkerhet i avdeling Sogndal: her øver de på fallsikring!
Vi har vel alle opplevd uønskede mengder støy i hjemmet. Det er heldigvis grep du kan ta for å redusere lydnivået, uten at noen trenger å liste seg på tærne. Lydisolerende plater er en av de enkleste måtene å forbedre lydmiljøet på. Les hele saken på reco.no
Denne uken har ungdomsskoleelev Isak fått prøve seg som tømrer i RECO i Trondheim. Vi håper PRYO-uka har vært lærerik og at yrket falt i smak.
Det er ikke bare avdelingen vår i Bergen som kan skryte av nye ID. Buzz-biler! Avdelingen vår i Bodø har også oppgradert sine arbeidsbiler denne våren.