Har du nylig tatt fagbrev som tømrer? Eller kanskje du allerede har vært i gamet i noen år, men tenker på å bytte bransje? Her er tre gode grunner til å vurdere skadebransjen.

tømrer RECO

1. Varierte arbeidsoppgaver 

Skadebransjen spesialiserer seg på gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning av alt fra vannskader og brannskader til miljøskader. De fleste aktører i bransjen tilbyr i tillegg ulike håndverkstjenester som oppussing og vedlikehold. Foruten forsikringsselskaper, kan kundeporteføljen bestå av selskaper innen kommunal og offentlig sektor samt privatmarkedet. Som tømrer i skadebransjen får du derfor varierte arbeidsdager: fra å utføre rivearbeid en dag, til å pusse opp kjøkkenet en annen dag. Det vil si: Ingen dag er lik!

 

2. Bred kompetanseutvikling

Nettopp fordi skadebransjen byr på et bredt spekter av ulike arbeidsoppgaver, vil du som tømrer få innsikt i flere ulike – og kanskje ukjente – fagområder utover vanlige tømreroppgaver, som tørketeknikk og rehabilitering. Du kan derfor se frem til en  bratt læringskurve med mange spennende, faglige utfordringer der du blir spesialist innen skadereparasjoner. Ikke bare vil du opparbeide deg en bredere kompetanse, men en jobb i skadebransjen er en jobb som føles meningsfull fordi du får muligheten til å hjelpe mennesker med å redde verdier og komme seg tilbake til hverdagen.

 

3. Frihet under ansvar 

I motsetning til for eksempel entreprenørbransjen, der tømrere som oftest jobber prosjektbasert – hvor kun enkeltprosjektet er i fokus – reiser tømrere i skadebransjen daglig ut på forskjellige typer oppdrag hos ulike kunder. Du får, med andre ord, både en variert arbeidsdag og muligheten til å styre dine egne prosjekter og jobbe mer selvstendig. Ønsker du mer frihet under eget ansvar, bør du undersøke skadesektoren nærmere.

 

RECO er alltid på utkikk etter dyktige tømrere 

Vi i RECO har solid erfaring innen skadeteknikk, og har siden oppstarten i 2003 utviklet oss videre innen bygg- og tømrerfaget. Som et landsdekkende selskap, leverer vi «trygghet når uhellet er ute» til både bedrifts- og privatkunder fra nord til sør. 

RECO er i ekspansiv vekst og alltid på utkikk etter dyktige tømrere med svennebrev. Er du serviceinnstilt, kvalitetsbevisst, glad i mennesker og ønsker å bli en del av et uformelt og inkluderende arbeidsmiljø? Ta kontakt med oss eller søk på en av våre ledige stillinger her