Dette er RECO sin tydelige visjon når vi arbeider med forsikringssaker på vegne av våre avtalepartnere. Vi vil at kundene skal føle seg meget godt ivaretatt når RECO kommer for å hjelpe. Da handler det om å ha dyktige medarbeidere som opplever mestringsfølelse og glede i jobben sin, og som er glad i mennesker.

RECO har snakket med to av våre medarbeidere som tilhører avdelingen vår i Kvinnherad/Odda. Det er Eivind Hildal og Andreas Gavle som begge er tømrere. De har vært med i RECO over flere år og skryter av den gode kulturen som er bygget opp lokalt. Over tid er det rekruttert gjennom nettverk, og vi kjenner hverandre fra før sier begge to. Det gir et flott samhold og mye moro på jobben. Når en er trygg på hverandre og lokal leder, så blir det lettere å være trygg i relasjonen til kundene også.

Arbeidet som tømrer i RECO er variert og spennende. Begge har arbeidet som tømrere i andre firmaer tidligere, men trekker fram fordelene med å få møte nye mennesker, og se nye steder, hele tiden. Det er ikke en dag som er lik. Her går man ikke lei, sier Andreas.

Både Eivind og Andreas trekker fram fordelen ved å ha tett dialog med sine prosjektledere som er involvert og kjenner prosjektene godt. Det gir en enklere hverdag for dem som utførende, de føler seg involvert og kunden opplever god fremdrift. Da er det duket for en god dag på jobb!

Noen dager river en, andre dager bygger en opp igjen. Noen dager vasker en og rydder, andre dager monteres kjøkken. Noen ganger jobber en på forsikringsskader, andre ganger direkte for privatpersoner eller eiendomsbesittere. Det gjør at jobben i RECO ikke oppleves som ensformig og kjedelig, men variert og utfordrende.

Både Eivind og Andreas oppfordrer flere tømrere til å vurdere RECO som en potensiell arbeidsgiver. Ut over det rent faglige er det samholdet som betyr mye. RECO ligger også langt framme med tanke på digitalisering. Alt dette gjør RECO til en moderne og tidsriktig arbeidsplass.