RECO samler sine avdelingsledere i Rosendal

Sist RECO hadde ledersamling var i 2020, rett for samfunnet stengte ned i forbindelsen med oppstarten av pandemien. Nå, 2 år senere, samlet vi alle avdelingsledere i Rosendal på Baroniet. Et ypperlig sted for å senke skuldrene og skape ny energi for tiden som kommer.

Vi ble møtt av et fantastisk vær i Rosendal mandag formiddag etter en nydelig båttur fra Bergen/Flesland. Fra kaien i Rosendal bar det opp til lunsj utenfor selve Baroniet der vi satt i drivhus lignende omgivelser og fikk servert nydelig mat.

Deretter samlet vi oss i møte lokalet, som for øvrig benyttes til konserter, for faglige temaer. Etter noen timer på «skolebenken» gikk vi oss en flott tur rundt Hattebergfossen og tilbake.

Etter en god dusj samlet vi oss til en liten velkomst drink og omvisning på selve Baroniet. Deretter ble det en liten intim konsert i den røde sal av lokale artister, samt en nydelig middag i festsalen. En uforglemmelig opplevelse.

Neste dag samlet vi oss også til noen timer med faglig innsats, for deretter å legge ut på en litt lengre fjelltur i nydelig vær. Vi stoppet opp på Kjeldestøl og fikk servert Mjølkekaker og nydelig kaffe fra tre lokale budeier på veien. Da vi kom til endestasjonen (Sjethaug) forsvant tåken og vi fikk et praktfullt utsyn mot hele Rosendal og Kvinnheradsfjorden.

På kvelden var det båttur med Gurine, en gammel seilskute fra 1600-tallet der lokale krefter har lagt ned over 50000 dugnadstimer. En opplevelse å nyte fjorden i knall sol, vindstille, nydelig mat og lokalt band på dekk.

Neste dag var vi igjen samlet til faglig innhold og innlegg fra dyktige medarbeidere og utvalgte samarbeidspartnere.

RECO satser på godt arbeidsmiljø. Vi gleder oss allerede til neste års samling!