RECOs medarbeidere er motiverte, engasjerte og fornøyde med alt fra lederskap og kommunikasjon til arbeidsmiljø og oppgaver. Det viser tallene fra vår årlige medarbeiderundersøkelse gjennom Enalyzer.

I tre år har RECO brukt Employee Engagement Survey, et konsept utviklet av det danske selskapet Enalyzer for å måle sunnhetstilstanden i et selskap. 193 medarbeidere fra RECO har deltatt i årets undersøkelse, og tallene viser en økende arbeidsglede og stolthet over arbeidsplassen. 

Blant annet har tallene rundt motivasjon og tilfredshet steget fra 79 prosent til 84,5 prosent siden 2021. Også rundt engasjement har det vært en 5 prosents økning. Karl Fredrik Kjendlie i Enalyzer er imponert over den positive utviklingen: 

– Det er utrolig sterke resultater over hele linjen, både totalt for selskapet, men også avdelingsvis. RECO fremstår som en attraktiv arbeidsplass hvor medarbeiderne er særdeles tilfredse og lojale. Det er et godt sted å være ansatt, sier han.

Les også: – Jeg får muligheten til å levere et håndverk jeg ville hatt selv

Undersøkelsen dreier seg om spørsmål rundt temaer som: 

  • Motivasjon og tilfredshet
  • Engasjement og lojalitet
  • Omdømmet til selskapet
  • Arbeidsoppgaver
  • Personlig utvikling
  • Samarbeid
  • Avdelingsleder
  • Overordnet ledelse

Innenfor hvert tema følger en rekke spørsmål, og Enalyzer lager en prosentvis måling av tilfredsheten rundt hver påstand. Ved å gå inn og se på hva som ligger bak hver prosent, ser man verdien av de grundige undersøkelsene, som gir en indikasjon på hvilke punkter man gjør det svært godt på, og hvor det er forbedringspotensial. Undersøkelsen fra 2023 tyder på at RECO er flinke til å jobbe med data og kommunisere ut til sine medarbeidere. En ting er det gode overordnede lederskapet, men også at det er gode mellomledere som følger opp de ansatte i de ulike avdelingene. 

– Det er sjelden man ser så sterke resultater over tid. De må gjøre noe riktig i selskapet ettersom det beveger seg slik det gjør, sier Kjendlie. 

Kunne du tenke deg å jobbe som tømrer i RECO? Vi er stadig på jakt etter nye folk å ha med på laget. Se våre ledige stillinger og søk i dag!