Pappa har jobba i RECO i 3 år og nokon månader.

Før hadde pappa kontor i øverste etasje i huset vårt. Der hadde pappa ofte jobbemenn på kontoret, der var ofte Ståle eller Amund. Dei blei nesten på ein måte ein del av familien vår.

Når pappa hadde kontor heima kunne vi berre gå rett opp og snakke med han, men no må vi ringe han. Pappa tar seg tid til fritid og. Han kan jobbe overtid, og så kan vi ta ein god topptur etterpå. Eg veit at dei pappa jobber hos har strenge krav, men dei greier også å jobbe og ta seg tid til fritid. Eg veit at pappa må jobbe og gjera ein god jobb, men pappa har alltid god tid til familie.

Pappa er fotballtrener på fotball laget mitt, han trene 26 stykker. Han trener saman med ein anna, men han jobber i nordsjøen, så pappa må ofte ta det aleine. Pappa tar seg god tid til fotball, men har hjelpetrenare og, så han er aldri heilt aleine.

Eg har vore med pappa på jobb nokon gonger. Sist gang eg var med var i fjor sommer, då var vi på ein mink jobb. Der møtte vi ei hyggeleg dame som hadde fått mink på hytta si. Så eg veit kva krav kundar har til pappa og RECO gjengen. Eg kjenne godt nokon folk som jobber med pappa, ein av dei er søsken barnet mitt.

Pappa er veldig glad i ski, spesielt topptur. Om vinteren kan han ofte jobbe overtid, så han kan gå på ein topptur. Luna er ein hund vi låner av søskenbarnet mitt som jobber oss pappa. Pappa kan ta med seg Luna på jobb, men pappa kan ikkje ta ho inn, så ho er på lageret. Eg kan gå ned der når eg vil når pappa er der, og kose med Luna.

Karen Søllesvik, 10 år, datter av RECO pappa Frank.