RECO tar IT-sikkerhet på alvor og jobber hver eneste dag for at du skal føle deg trygg når du samhandler med vår virksomhet. Derfor har vi nå valgt Telenor som samarbeidspartner.

IT-sikkerhet

Vi arbeider kontinuerlig med å opprettholde IT-sikkerhet på et høyt nivå og har etablert nødvendige sikkerhetstiltak for å overvåke og avdekke sårbarheter i våre systemer og sikre at dine data blir ivaretatt på tryggest mulig måte.

Enten du er kunde, leverandør eller samarbeidspartner, kan du være trygg på at alle våre ansatte har fått opplæring i hvordan vi ivaretar IT-sikkerheten på en best mulig måte. Vi har implementert løsninger som proaktivt ivaretar sikkerheten i våre egne systemer, applikasjoner og helt ut til våre endepunkter (PC, nettbrett og mobiltelefoner). 

I praksis betyr dette at vi har tatt i bruk systemer som overvåker og sikrer internettrafikk til og fra våre IT-systemer, mobiltelefoner, nettbrett og laptoper døgnet rundt. Vi blokkerer trafikk mot nettsteder med skadevare og reduserer risiko for virus, svindelforsøk og skadelig programvare.

Her finner du ytterligere informasjon om våre etablerte sikkerhetsløsninger.