Ny avdelingsleder på plass i Bodø. Thomas Alexander overtar etter John Einar Schwanborg. John Einar forlater Bodø i trygge hender og returnerer til Buskerud hvor han fortsetter som avdelingsleder i RECO.

Det ene året i Bodø har vært en flott utfordring og veldig utviklende for meg som leder, sier John Einar. Han vil anbefale alle andre å se etter en slik mulighet om det skulle være forenelig med privatlivet og familiesituasjonen.

Thomas Alexander Thomassen er RECO sin nye avdelingsleder i Bodø fra og med 01.11.2020.

Thomas har god kjennskap til bransjen, kundene og IT verktøyene som brukes innen forsikring. Sammen med Thomas har vi nå på plass dyktige medarbeidere som skal bidra til å løfte denne avdelingen ytterligere.

Det skjer mye i Bodø for tiden og mer skal skje i tiden som kommer. Da er det flott å være i posisjon med dyktige medarbeidere, sier Thomas Alexander og smiler.

Han har jobbet tett med John Einar og fått god opplæring som avdelingsleder i tiden de har hatt sammen. Det er givende å lære sier Thomas, og i denne bransjen blir man nok aldri utlært. Alltid noe nytt å lære, nye mennesker å treffe og nye steder å se. Det er det som gjør dette yrket så spennende, sier han.

Vi ønsker alle våre medarbeidere i dette området lykke til i tiden som kommer, og gleder oss til å følge utviklingen, sier Tore Kyvik, som er daglig leder i RECO.