Bilen er et viktig arbeidsverktøy for håndverkerne i RECO. For å sikre trygghet, komfort og kvalitet, falt valget på Mercedes-Benz. 

nyttekjøretøy

En viktig forutsetning for at RECOs håndverkere skal kunne utføre jobben sin best mulig, er at verktøyet er på stell – og det gjelder selvsagt også kjøretøyet. Våre håndverkere er helt avhengige av biler som fungerer og holder en høy standard – hver eneste dag. Da RECO dekker store deler av Norges land og håndverkerne forflytter seg over lange strekninger, er det helt essensielt at bilen er god og komfortabel å kjøre. I tillegg er det nødvendig med biler med firehjulsdrift da håndverkerne enkelt skal kunne komme til i alle innkjørsler i alle hjem og hytter over hele landet – uansett årstid. 

I 2020 ble løsningen å inngå en avtale med bilforhandleren Bertel O. Steen om å lease kvalitetskjøretøy fra Mercedes-Benz. 

Varebilene fra Mercedes-Benz briljerer på veien og er blant de ypperste i bransjen hva gjelder kjørekomfort og fremkommelighet, samtidig som innovative assistanse- og sikkerhetssystemer sørger for god driftssikkerhet. 

Les også: Hvordan er det å jobbe som tømrer i RECO?

Yrkesstolthet i arbeidsbilen 

Foruten at arbeidsbilen skal være en solid støttespiller i hverdagen, er det viktig at medarbeidere i RECO er stolte av kjøretøyet de bruker. Arbeidsbilen skal gi et godt førsteinntrykk og gjenspeile kvaliteten i arbeidet håndverkerne utfører, samtidig som den skal være lett å kjøre. Varebilene fra Mercedes-Benz er derfor en god match for RECO. 

Les også: 3 fordeler med å jobbe som tømrer i skadebransjen

Elektrisk fremtid 

I dag har RECO over 200 kjøretøy og over halvparten er fra Mercedes-Benz. Andelen øker i takt med at leasingen av andre bilmerker utløper. Målet er å bytte til elektriske kjøretøy i løpet av 2024 når markedet kan levere varebiler med rekkevidde for vårt bruk.