Da hovedetasjen i en enebolig på Bømlo brant, gjennomførte RECO Stord, i samarbeid med Tryg Forsikring, en omfattende renovering. Dette er bare ett av mange oppdrag RECO har utført for forsikringsselskapet.

 

Arbeidet som ble utført innbefattet konstruksjoner mellom overflater på gulvet i underetasjen og til det utvendige taket, alt ned til og med stenderverk og bjelkelag, vinterstue og terrasse, renner, taksperrer, vinduer og utvendig kledning. Fra loftet til over taket ble det skiftet til ny pipe, og til kjøkkenet og badet et nytt røropplegg og komplett nytt elektrisk anlegg. Det var RECO som sto for riving og sanering av det som var skadet, og som sto for den komplette leveransen med tilbakeføring til hvordan det var før uhellet.

RECO kom best ut i tilbudskonkurransen

– RECO kom best ut både på pris og levering i tilbudskonkurransen, forteller Paul Otto Naversen i Tryg Forsikring. Det er navnet på det gamle Vesta Forsikring, som er en del av det danske forsikringskonsernet Tryg. Navneendringen skjedde i 2010, men samarbeidet deres med RECO strekker seg lengre tilbake enn det. 

– Vi har brukt RECO som leverandør i nærmere 25 år. Som forsikringsselskap ser vi etter leverandører som er fleksible, leverer god kvalitet og er forutsigbare på pris. RECO er kjent for god kvalitet på arbeidet, og holder sine løfter overfor kundene, sier Naversen. 

Les også: Langvarig samarbeid med JM Hansen Eiendom

Omfattende jobb på taket

Den største delen av arbeidet gikk ut på å erstatte konstruksjonene i det brannskadde taket, med nye takstoler, undertak og primærtekking. 

Rammer og stendere ble sanert for sot og lukt. For at RECO skulle kunne utføre dette arbeidet i løpet av vinteren, måtte bygget sikres for fukt. Derfor ble det bygget telt over hele boligen.

Les også: Vi fornyer eller bytter taket ditt

– Det var en omfattende skade, som RECO skiftet ut i sin helhet. Det gikk veldig fint, uten store komplikasjoner, legger Naversen til. 

Dyktige på våtrom

Sluttkunden var meget fornøyd med resultatet, og valgte også å bruke RECO til å pusse opp badet og montere nytt kjøkken i samme slengen. 

– Det er ganske vanlig at kunden ber om ekstraarbeid utenom det som skal dekkes av forsikringen. RECO Stord er kjent for å være dyktige på våtrom. Det har jeg merket på andre jobber også, på alt fra utførelse, pris, kvalitet og kundenes tilbakemeldinger, sier Naversen. 

Les også: Fikk drømmebadet med RECO

Ellers er det liten tvil om at Tryg Forsikring også er fornøyd med arbeidet RECO har gjort, og fortsetter å gjøre for dem. 

– RECO er en fleksibel bedrift med et bredt nedslagsfelt. De tar utfordringer på strak arm, og kommunikasjonen mellom oss er god, avslutter han.