Som et av de viktigste rommene i huset, fortjener kjøkkenet å skinne. RECO er totalleverandør av alle tjenester du trenger for å pusse opp ditt drømmekjøkken.

Det er mange faktorer som spiller inn når du skal pusse opp et lekkert og funksjonelt kjøkken. Skal kjøkkenet primært være et matverksted? Skal det integreres med spisestue eller stue? Dine behov, ønsker og drømmer avgjør hvilket type kjøkken du bør vurdere, og hvordan det skal innredes for å passe din bolig og hverdag.

Oppussing fra A til Å

Som totalleverandør er vi involvert i alle aspekter av kjøkkenoppussingen – fra planlegging til utføring. Enten du har en klar visjon om hvordan du vil ha det eller ikke helt ser det for deg, vil vi hjelpe deg med å finne de beste løsningene for deg og ditt kjøkken. Om ønskelig, har du muligheten til å være delaktig i prosessen og kommunisere med prosjektleder, som vil ha oversikt over fremtidsplanen, håndverkere og underleverandørere.

Med et solid team med leverandører, kan du være trygg på at arbeidet blir utført i samsvar med gjeldende regelverk. I RECO vektlegger vi kvalitet i alle ledd, og har vilje og evne til å etterleve våre kunders krav og ønsker.

Hjerte for faget

Vi har lang erfaring innen rehabilitering og oppgradering av kjøkken. Med RECO på laget, får du tilgang til eksperter som brenner for faget. Vi bryr oss om jobben vi gjør og etterstreber alltid perfeksjon. Vi vektlegger punktlighet, og jobber hardt for å utføre arbeidet til avtalt tid. Som et hundre prosent norskeid selskap, tilbyr vi korte beslutningsveier og rask responderingstid.

Tre gode råd

Som din lokale byggmester med hjerte for faget, deler vi gjerne de gode rådene!

Finn din stil: Enten du liker det grandiost eller minimalistisk, sørg for at kjøkkenets elementer henger sammen. 

Vurder behovene dine: Fordel kjøkkenet ditt inn i de fem arbeidssonene – hvor mye plass trenger du til hver?

Tenk på rengjøringen: Velg materialer og design som er lette å vedlikeholde.

Kilde: Kvik.no

 

Vi hjelper deg med det du har behov for — akkurat når du trenger oss.