Riving

Riving av vegg, tak og gulv

RECO utfører riveoppdrag på en trygg og effektiv måte. Ikke bare kan vi rive, men vi kan også bygge opp igjen.

I mange tilfeller er det ikke ønsket å rive hele grunnmuren til et hus, men heller strippe bygningsmassen ned til et ønsket nivå før det kan bygges opp igjen. Dette gjøres uten gravemaskin, men ved at vi stripper hele eller deler av lokalet innvendig. Bygget blir rensket for betong, metall, treverk og farlig avfall, før den eventuelle strukturelle rivingen og gjenoppbyggingen finner sted. Om du for eksempel skal rive kun badet, kjøkkenet eller en vegg, har RECO gode løsninger.

Vi utfører også større, innvendige riveoppdrag i forbindelse med rehabilitering og ombygging av leieobjekter.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO utfører riveoppdrag på en trygg og effektiv måte. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

15. mars åpnet Sirken Shop i Kaupanger, et grønt samarbeidsprosjekt med Sirken og Sirkla Ressurs AS som RECO er stolte over å ta del i! 💚

 #renovation #building #oppussing #håndtverk #reco #byggebransjen
Vi er så imponert over uteområdet levert at RECO i Bodø! Her blir det sikkert mange gode stunder i sommer! 

#renovation #reno #terrace #reco #håndtverk
Møt Markus, vår medarbeider i RECO Østfold. En ulykke gjorde ham egentlig 100 prosent uføretrygdet, men det var helt uaktuelt for ham å ikke være i jobb. 

Etter ulykken lette han etter en arbeidsplass som kunne gi ham muligheten til å være i jobb, og her kom RECO på banen. Takket være mye pågangsmot og litt hjelp, jobber han nå i en 60 prosent stilling hos oss, og det setter både han og vi veldig pris på!

– Man blir jo ikke noe bedre av å ligge hjemme hver dag. Det var vanskelig å finne et firma som ville gi meg muligheten til å jobbe 60 prosent, men RECO tok meg imot. Jeg er evig takknemlig for det, sier Markus.

 #renovation #building #oppussing #håndtverk #reco #byggebransjen