Riving

Riving av vegg, tak og gulv

RECO utfører riveoppdrag på en trygg og effektiv måte. Ikke bare kan vi rive, men vi kan også bygge opp igjen.

I mange tilfeller er det ikke ønsket å rive hele grunnmuren til et hus, men heller strippe bygningsmassen ned til et ønsket nivå før det kan bygges opp igjen. Dette gjøres uten gravemaskin, men ved at vi stripper hele eller deler av lokalet innvendig. Bygget blir rensket for betong, metall, treverk og farlig avfall, før den eventuelle strukturelle rivingen og gjenoppbyggingen finner sted. Om du for eksempel skal rive kun badet, kjøkkenet eller en vegg, har RECO gode løsninger.

Vi utfører også større, innvendige riveoppdrag i forbindelse med rehabilitering og ombygging av leieobjekter.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO utfører riveoppdrag på en trygg og effektiv måte. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

I dag er den internasjonale vennskapsdagen. Ingenting gjør en arbeidsplass bedre enn gode kollegaer. Kanskje med unntak av når dette utvikler seg til et langvarig vennskap!
Både på de varmeste og kaldeste sommerdagene kan en pergola hjelpe deg med å få mest mulig ut av uteområdet ditt!
Fellesferien er like rundt hjørnet, og mange får endelig tid til å jobbe med sine snekkerprosjekter. Vi i RECO holder hjulene i gang gjennom sommeren. Vi ønsker både hobbysnekkere og proffe lykke til med sommerprosjektene! ☀️🛠️
En liten hilsen fra oss som har utekontor i dag! ☀️

#reconorge
I dag starter sommerferien for de fleste skolebarn. Det er også skolebrødets dag! ☀️

Vi ønsker barna en god sommer, og håper at de gjør som oss og feirer sommeren med en stor skolebolle!
Vi i RECO jobber som vanlig gjennom sommeren og håper på knallvær!
Nok en fornøyd RECO-kunde 👍

Vi fikk gode tilbakemeldinger på det nye panelet lagt på disse rekkehusene. Vi er selv strålende fornøyde med jobben!  #reco
Torsdag forrige uke hadde vi en førstehjelpssak på Voss. Bolig, garasje og bil ble totalskadet i brann. RECO stilte opp og hjalp med sikring av bolig og nærliggende område, slik at videre arbeid etter skaden blir trygt for alle involverte.