Riving

Riving av vegg, tak og gulv

RECO utfører riveoppdrag på en trygg og effektiv måte. Ikke bare kan vi rive, men vi kan også bygge opp igjen.

I mange tilfeller er det ikke ønsket å rive hele grunnmuren til et hus, men heller strippe bygningsmassen ned til et ønsket nivå før det kan bygges opp igjen. Dette gjøres uten gravemaskin, men ved at vi stripper hele eller deler av lokalet innvendig. Bygget blir rensket for betong, metall, treverk og farlig avfall, før den eventuelle strukturelle rivingen og gjenoppbyggingen finner sted. Om du for eksempel skal rive kun badet, kjøkkenet eller en vegg, har RECO gode løsninger.

Vi utfører også større, innvendige riveoppdrag i forbindelse med rehabilitering og ombygging av leieobjekter.

Kontakt oss for befaring og prisoverslag

RECO utfører riveoppdrag på en trygg og effektiv måte. Ingen forandring er for stor eller for liten. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Contact Us

Følg oss på Instagram: @reco_norge

Det er deilig å jobbe i RECO når dette er omgivelsene man jobber i 😍🙌🏼
Vi er glade for å tilby våre kunder en smidig opplevelse, og takket være samarbeidet med Optimera, har kunden vår fått byggematerialene levert rett på døren!
I dag er det verdensdagen for psykisk helse❤️ Hos RECO Bygg og Skadeteknikk er vi alltid opptatt av et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lytte, støtte og dele kjærlighet med de rundt seg. Det kan være enkle handlinger som å gi skryt til noen andre, ha en god samtale med en kollega, eller rett og slett å vise forståelse for andre.

Ha en fin dag ❤️